Köyceğiz haberleri; Köyceğiz haber 1
HABER

Köyceğiz Haberleri

Köyceğiz | Haber | News

Köyceğiz
HABER

Köyceğiz Sanayi sitesinde büyük yangın - VİDEO

Muğla hastaneleri

48 Haber Ajansı (48HA) - 26.07.2024 - Sanayi sitesinde büyük yangın - VİDEOLU HABER

Köyceğiz ilçesi Sanayi sitesi yakınında bulunan çöplük alanında başlayan yanın 2 işyerine de sıçradı. Sanayui sitesi içindeki bulunan bal depolama ve bal paketleme tesisinde yangın çıktı. Müdahale sürüyor.

Edinilen bilgiye ve iddialara göre, Köyceğiz ilçesi sanayi sitesinde faaliyet gösteren bal depolama ve paketleme tesisinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın başladı.

Bugün akşam saatlerinde başlayan yangında tesis çok kısa süre içinde alevlere teslim olurken 112 Acil Çağrı Merkezi bölgeye Muğla Büyükşehir Belediyesine ait çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilmesini sağladı.

İçinde bal, balmumu, bal paketleme malzemeleri bulunduğu öğrenilen tesisden yükselen alevler çok geniş bir alandan görüldü. Yangının çok hızla büyümesi üzerine sanayi sitesi içindeki diğer işyerlerine sıçramaması için geniş önlemler alındı.

Muğla Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekiplerine destek amacıyla yangın alanına Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı bölgede konuşlu arazözler de alevlere müdahale etmeye başladı. Haberimiz yayına haızrlanırken söndürme çalışmaları sürüyordu.

Vali'den açıklama

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık gece yarısı yangın alanına giderek incelemelerde bulundu. Akbıyık, çalışmları yönlendirip açıklamalarda bulundu.

VİDEO


Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

Köyceğiz haberleri

Köyceğiz sıcak haber

Köyceğiz Haberleri