Dalaman haberleri; Dalaman haber 1
HABER

Dalaman haberleri

Dalaman | Haber | News

Dalaman
HABER

2 gündür kayıp erkek ölü bulundu

 

Muğla hastaneleri

48 Haber (GHA) - 31.08.2024 - Aranan şahıs ölü olarak bulundu / Wanted person found dead

Muğla'nın tatil yöresinde kendisinden 2 gündür haber alınamayan şahıs ölü olarak bulundu.

Dalaman ilçesinde yaşayan Şerif Dayan, 28 Ağustos 2024 Çarşamba sabahı saat 05.00 civarından evinden çıktı. Edinilen bilgiler ve iddialara göre sabah namazını camide kılmak için evden çıkan Şerif Dayan bir daha geri dönmedi.

90 yaşındaki Şerif Dayan’ın yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek ihbarda bulundu. 90 yaşındaki Şerif Dayan'ın evindne başlayarak belirli bir arama taktiği içinde alanı tarayan ekipler 2 gün boyunca kendisine ulaşamadı.

Şerif Dayan

Şerif Dayan, arşiv - 48 Haber Ajansı

AFAD, polis ve jandarma ekipleri ve JASAT timleri Şerif Dayan’ı bulmak amacıyla teknolojik aletleri de kullanarak aramanın çapını genişletti. Şerif Dayan'ın kaybolduğpu 28 Ağustos 2024 gününden bu sabaha kadar aralıksız saha tarayan ekipleri bu sabah 07.30 civarında 90 yaşındaki Şerif Dayan'a ulaştılar.

Ancak 2 gündür aranan Şerif Dayan’ın yaşamını yitirdiği anlaşıldı. Savcılığı talimatıyla olay yeri inceleme ekiplerinin delillendirme çalışmaları sonrası Şerif Dayan'ın cenazesi Dalaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Dayan'ın cenazesi ölüm sebebinin anlaşılması için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

Dalaman haber

Dalaman sıcak haber

Dalaman Haberleri