Bodrum haberleri; Bodrum haber 1
HABER

Mali Hizmetler Müdürü'nü nereye atadılar?

Bodrum | Haber | News

Bodrum
HABER

Dolgu değil, doğru haber...

 

Muğla ilçe haberleri



48 Haber Ajansıı (GHA) - 15.10.2024 - Mali Hizmetler Müdürü'nü nereye atadılar?

Muğla'nın en ünlü ilçelerinden birinin belediyesinde çok enteresan bir atama gerçekleşti. Biz anlatmayalım, en iyisi siz haberde okuyun.

Bodrum Belediyesi'nde 5 yıldır Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yapan Ahmet Demirel bugün sabah özel nedenlerle görev alanının değiştirilmesini talep etti. Bu talebini içeren dilekçesini Bodrum Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü'ne sunan Demirel yeni görev yeriyle ilgili yazının gelmesini beklemeye başladı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın Bodrum'da belediye başkanı olduğu dönemde Mali Hizmetler Müdürü olarak göreve başlayan 2023 yılında istifa eden sonra aynı göreve geri dönen Ahmet Demirel'in görev değişikliği talep dilekçesi Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci'nin onayına sunuldu.

Atama haberi öğleden sonra geldi. Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci'nin imzasıyla 5 yıldır Mali Hizmetler Müdürü olan Ahmet Demirel'in Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne personel olarak tayin edildiği öğrenildi. Bodrum Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne de vekaleten Hasan Duman atandı.

Peki ama Mali Hizmetler Müdürü görevindeyken kendisi görev alanı değişikliği istemesi üzerine belediye yönetimince Veteriner İşleri Müdürlüğü'nde görevlendirilen Ahmet Demirel veteriner mi? Ya da görev geçmişinde veterinerlikle alakalı bir iş kolu var mı? Bakalım...

Ahmet Demirel

Ahmet Demirel, arşiv

1974 Ardahan doğumlu olan Ahmet Demirel Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümünden lisans seviyesinde mezun. Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde yüksek lisansı bulunan Demirel bunun yanı sıra Eskişehir Maliye Meslek Eğitim Enstitüsü'nde Adalet Yüksekokulu Yerel Yönetimler Bölümü ve Tarım Teknolojileri Bölümünde okudu. 2006 yılında da mezun oldu. Şu anda da Gayrimenkul Yönetimi Eğitimi alıyor.

Peki veterinerlik işleri ya da iş kolunda deneyimi var mı? Bodrum Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü iken kendi talebiyle başka bir birimde görevlendirilmesi talebi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nde personel olarak değerlendirilen Ahmet Demirel belediyeden önce aşağıdaki görevlerde bulundu;

. İstanbul Vergi Dairesi, İstanbul Defterdarlığı

. İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Eğitim Müdürlüğü’nde hizmet içi eğitim kapsamında vergi hukuku derslerinde eğitmenlik

. Çeşitli dershanelerde vergi hukuku dersleri

. Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ), Gelir ve Tahsilat Müdürlüğü

. Bodrum Belediyesi, Mali Hizmetler Müdürü

Muğla aile hekimleri

TAGS;

Bodrum haber

Bodrum sıcak haber

Bodrum Haberleri