Bodrum haberleri; Bodrum haber 1
HABER

Ünlü iş insanı Bodrum'da darp edildi

Bodrum | Haber | News

Bodrum
HABER

Dolgu değil, doğru haber...

 

Muğla ilçe haberleri



48 Haber Ajansıı (GHA) - 20.06.2024 - Ünlü iş insanı Bodrum'da darp edildi / Famous businessman beaten in Bodrum

İş insanı Kaya Sabancı, Bodrum'da evinin bulunduğu lüks sitede darbedildi. 71 yaşındaki Sabancı hastaneye kaldırıldı. Peki ama neden? Detaylar haberde...

Sabancı Holding'in temellerini atan Kayserili iş insanı merhum Hacı Ömer Sabancı'nın yeğeni (Hacı Mehmet Sabancı’nın oğlu) Kaya Sabancı iddialara ve edinilen bilgilere göre Bodrum'da yaşadığı lük sınıf site ile içinde marka otelin de yer aldığı kompleksin sahibi V.A. ve korumaları tarafından darp edildi.

İddialara göre Türkbükü Mahallesinde içinde lüks oteli de baındadıran bir sitede ev sahibi olan Sabancı ile site ve orelin sahibi V.A. arasında site yönetim şekli konusunda anlaşmazlıklar bulunuyordu.

Dün akşam olayın yaşandığı sitenin içerisindeki bir restoranın açılışına katılmak için alana doğru giden Kaya Sabancı ile tesisin kurucusu ve sahibi iş insanı V.A. arasında tartışma yaşandı. İddialara göre V.A.'nın korumaları 71 yaşındaki Kaya Sabancı'yı darp ettiler ve restorandan dışarı çıkarttılar.

İş insanı Kaya Sabancı

İş insanı Kaya Sabancı, 20 Haziran 2024 - 48 Haber Ajansı

112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar yapıldı. Ayrıca Kaya Sabancı'nın da yatının kaptanı Kemal Kocaoğlan'ı telefonla arayarak yardım istediği öğrenildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılan Kaya Sabancı'nın gece boyunca hastanede gözlem altında tutulduğu öğrenildi.

iş insanı Kaya Sabancı'nın avukatı Ömer Reşat Kayran, "hukuki süreci başlattık" dedi. Kayran, "içeriye ambulansa müsaade edilmediği ve aynı zamanda giren ambulansın da çıkmasına müsaade edilmediğine ilişkin elimizde görüntüler ve fotoğraflar var" şeklinde konuştu.

Kaya Sabancı Kimdir?

Kaya Sabancı, Sabancı Holding'in ilk temel taşlarını koyan Kayserili işi insanı merhum Hacı Ömer Sabancı’nın kardeşi Hacı Mehmet Sabancı’nın oğlu. Kaya Sabancı'nın oğlu Cem Sabancı 2004 yılında Burdur’da vatani görevini yaptığı sırada geçirdiği kalp krizi sonucunda yaşamını yitirmişti.

Muğla aile hekimleri

TAGS;

Bodrum news

Bodrum sıcak haber

Bodrum Haberleri