Seydikemer haberleri; Seydikemer haber 1
HABER

Seydikemer haber

Seydikemer | Haber | News

Seydikemer
HABER

Muğla’da akıllara durgunluk veren cinayet +18

Muğla hastaneleri

48 Haber Ajansı (48HA) - 13.05.2024 - Muğla’da akıllara durgunluk veren cinayet +18 / Mind-blowing murder in Muğla +18

Muğla’da 22 Mart 2024'te kaybolan erkeğin cinayete kurban gittiği anlaşıldı. Şahsın cesedi, üzeri taşlarla örtülmüş olarak bulundu.

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, 52 gün önce kaybolan inşaat ustası 52 yaşındaki Şaban Ataş'ın yakınları kayıp başvurusu yaptıktan sonra ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak kayıplarını aramışlardı. Kayıp Şaban Ataş'ın bir süre önce boşandığı ancak aynı evi paylaştığı eski eşi 44 yaşındaki Emine Karabulut çocukları ve Burhanettin Öztürk adlı bir şahısla birlikte Müge Anlı'dan boşandığı kocasının bulunması için yardım istedi.

Müge Anlı, Emine Karabulut

Müge Anlı, Emine Karabulut (Soldan sağa)

Canlı yayın çıkışında, programın sunucusu Müge Anlı'ya cinayeti itiraf ettiği öne sürülen Emine Karabulut iddialara göre, "kahvaltıda Burhanettin Öztürk, Şaban ve ben oturuyorduk. Aralarında kavga çıktı. Burhanettin, Şaban'ı iple boğdu. Ardından cesedi götürdü" dedi. Emine Karabulut iddialara göre, cesedin gömüldüğü yeri de Müge Anlı'ya itiraf etti.

Bu itiraf üzerine televiyon programı yapımcıları polise haber verdi ve Emine Karabulut ile birlikte programa çıktığı Burhanettin Öztürk gözaltına alındı. Karabulut'un ilk ifadesi İstanbul'da alındı. Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bilgi verilerek Karabulut'un cesedin gömüldüğü yer olarak itiraf ettiği adreste arama yapıldı.

Seydikemer'in Sarıyer mevkisinde üzeri taşlarla örtülü bir erkek cesedi bulundu. Cesedin 52 gündür kayıp olan Şaban Ataş'a ait olduğu anlaşıldı. Ataş'ın cesedi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, cinayetle ilgili olarak Emine Karabulut ile birlikte Burhanettin Öztürk ve 1 şüpheliyi daha gözaltına aldı.

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

Seydikemer'de cinayet

Seydikemer Haberleri