Muğla Valiliği haberleri 1
HABER

36 sene hizmet sonrası veda etti

Bodrum | Haber | News

Bodrum
HABER

Muğla Valiliği haberleri

 

Muğla ilçe haberleri

48 Haber Ajansı (48HA) - 15.06.2024 - 36 sene hizmet sonrası veda etti

Muğla Valiliği'nde 36 yıl aralıksız hizmet veren özel kalem müdürü ve basın halkla ilişkiler müdürü Baki Gencel emekli oldu.

Uzun yıllar Muğla Valiliği Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Baki Gencel, 15 Haziran 2024 tarihi itibariyle emekli oldu. Gencel, eşi emekli Öğretmen İffet Gencel, oğlu Av. Orhan Can Gencel, gelini Av. Dudu Gencel ve torunu Demir Gencel ile birlikte Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık’a veda ziyaretinde bulundu.

Muğla Valiliği'nden yapılan açıklamada Baki Gencel’in Valilikte görev yaptığı süre boyunca mesai mefhumu gözetmeksizin, fedakârca, özveriyle başarılı çalışmalar gerçekleştirdiği belirtilerek şu görüşlere yer verildi;

36 sene hizmet sonrası veda etti

36 sene hizmet sonrası veda etti - 48 Haber Ajansı

"Valimiz Sayın Dr. İdris Akbıyık, 'Birlikte görev yaptığım süre boyunca kendisiyle uyumlu çalışmalar gerçekleştirdik. Bundan sonraki hayatında da Muğla için çalışmaya devam edeceğine inanıyorum' dedi. Valimiz Sayın Dr. İdris Akbıyık, bugüne kadar Muğla’ya ve Muğla Valiliğine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, kendisine emeklilik hayatında sağlık ve mutluluk diledi."

Yaklaşık 40 yıl süren memuriyet hayatının 36 yılını Valilikte geçiren Baki Gencel, hem Özel Kalem Müdürlüğü hem de Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevlerini yıllarca bir arada sürdürdü.

36 sene hizmet sonrası veda etti 2

36 sene hizmet sonrası veda etti - 48 Haber Ajansı

Muğla yerel medyasının abisi olan, karakteri ve kişiliğiyle "gönül kırmayan" Baki Gencel görev yaptığı süre boyunca 13 Vali ile çalıştı. Tecrübesi ve bilgi birikimi ile Valiliğin iletişim ve koordinasyon işlerine büyük katkıda bulunan Baki Gencel, basın ve halkla ilişkiler alanında da önemli çalışmalar gerçekleştirdi. Baki Gencel, Muğla’da görev yapan birçok Vali’den takdirname ve üstün başarı belgesi aldı.

36 sene hizmet sonrası veda etti 3

36 sene hizmet sonrası veda etti - 48 Haber Ajansı

48 Haber Yayın Grubu olarak GYY'miz Yalçın Çakır adına bundan sonraki hayatında Sayın Baki Gencel'e başarılar dileriz. Emeklerinize sağık sevgili müdürümüz.

@akbiyikidris
@bakigencel

 

TAGS;

Muğla Valiliği

Muğla Valiliği Haberleri