Muğla Genel haberleri; Muğla Genel haber 1
HABER

Deniz otobüsü seferleri başladı

Muğla Genel | Haber | News

Muğla Genel
HABER

Dolgu değil doğru haber

Yayıncı notu

48 Haber Ajansı ve ajans çatısı altında yayın yapan internet haber sitelerinde yayınlanan haberlerdeki yazılı, sesli, video şeklindeki görüş, demeç, yorum ve açıklamalar kaynaklarına aittir. Görüş, demeç, yorum ve açıklamaları yayınlamamız; desteklediğimiz, onayladığımız, fikir birliği içinde olduğumuz ya da karşı olduğumuz anlamına gelmez.
Muğla hastaneleri

48 Haber Ajansı (48HA) - 01.07.2024 - Aydın - Muğla Deniz otobüsü seferleri başladı - VİDEOLU HABER

Didim - Bodrum arası deniz otobüsü seferleri başladı. Marmaris - Turgutreis seferleri de 2 Temmuz'da başlayacak.

Bodrum-Turgutreis-Didim Deniz Otobüsü seferleri CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve iki kentin belediye başkanlarının katılımıyla Didim’den başladı. Özel ve beraberindekiler Didim'den bindikleri deniz otobüsü ile Bodrum'da karaya çıktı.

VİDEO

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ilk sefer açılışına Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP PM üyeleri, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve partililer eşlik etti.

Deniz otobüsünün Bodrum Linanı'na bağlanmasından sorna CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve beraberindekiler CHP Bodrum İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Genel Başkan Özel, parti binası çıkışında ilginç bir törene imza attı.

Aydın - Muğla Deniz otobüsü seferleri başladı 2

Aydın - Muğla Deniz otobüsü seferleri başladı

Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, partinin eski üyelerinden Hüseyin Anıl, İYİ Parti geçmiş dönem ilçe başkanı Şerif Çelikkıran’ın da aralarında olduğu ve CHP’ye kaydolan üyelere rozetlerini taktı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel son olarak Bodrum Belediyesi’ni ziyaret etti. Burada Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ile bir kez de makamında bir araya gelen Özel ve beraberindekiler ziyaretin ardından Bodrum’dan ayrılarak Milas Havalimanı'na geçtiler.

Aydın - Muğla Deniz otobüsü seferleri başladı 3

Aydın - Muğla Deniz otobüsü seferleri başladı

DİKKAT: DİDİM - BODRUM ve MARMARİS- TURGUTREİS SEFERLERİNE NASIL BİLET ALACAKSINIZ? KAÇ LİRA ÖDEYECEKSİNİZ? TIKLAYIN.

Information!

Publisher's note: Opinions, statements, comments and explanations in the form of written, audio and video in the news published on 48 News Agency and internet news sites broadcasting under the umbrella of the agency belong to their sources. We publish opinions, statements, comments and statements; It does not mean that we support, approve, agree or oppose it.

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

Muğla hastaneleri

TAGS;

Muğla news

Muğla haberleri

Muğla Genel Haberleri