Marmaris haberleri; Marmaris haber 1
HABER

Marmaris haberleri

Marmaris | Haber | News

Marmaris
HABER

Marmaris'te erkek cesedi bulundu

Muğla hastaneleri

48 Haber (48HA) - 02.06.2024 - Denizde erkek cesedi bulundu / Male body found in the sea

Muğla'nın önde gelen tatil merkezinde denizden erkek cesedi çıkartıldı. Acı olayın detayları sonradan anlaşıldı...

Marmaris ilçesinde iddialara ve edinilen bilgilere göre İçmeler Mahallesi’ndeki halk plajına yüzmeye giden 30 yaşındaki Emrah Teker'den arkadaşları uzun süre haber alamadı. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan başvuru sonrası bölgeye karadan jandarma ve polis, denizden de Sahil Güvenlik Komutanlığı botu yönlendirildi.

Kayıp şahsın arkadaşları 30 yaşındaki Emrah Teker'i halk plajında kumsalda her yerde aradıklarını ama ulaşamadıklarını belirterek 112 Acil Çağrı merkezinden yardım istediklerini söyledi.

Emrah Teker, arşiv - 48 Haber Ajansı

Emrah Teker, arşiv - 48 Haber Ajansı

İçmeler Mahallesi’ndeki bir otelin önünde yer alan halk plajında bu akşam akşam saatlerinde meydana gelen kayıp olayı üzerine Sahil Güvenlik ekipleri denizde yapılan arama ve tarama çalışması başlattı. Çok geçmeden acı haber geldi.

30 yaşındaki Emrah Teker'in cansız bedenine ulaşan Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri cesedi karaya çıkarttı. Teker’in cenazesi Marmaris Devlet Hastanesi hastane morguna kaldırıldı.

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

Marmaris

Marmaris sıcak haber

Marmaris Haberleri